Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

valio_sm

Потребители
 • Мнения

  37
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно valio_sm

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira 2000 DTL
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012
 1. Теч на антифриз

  Здравейте колеги теча го установих от къде е леко капе антифриз от една дупка на капака на веригата който е явно върви водна магистрала през него дупката е с диаметър горе долу колкото една тънка цигара и с дълбочина към 3-4см навътре и от тази дупка леко капе антифриз ,някакви идей от вътрешната страна как изглежда този капак дали има уплатнения или гарнитура може би е за смяна .
 2. Теч на антифриз

  Здравейте колеги теча го установих от къде е леко капе антифриз от една дупка на капака на веригата който е явно върви водна магистрала през него дупката е с диаметър горе долу колкото една тънка цигара и с дълбочина към 3-4см навътре и от тази дупка леко капе антифриз ,някакви идей от вътрешната страна как изглежда този капак дали има уплатнения или гарнитура може би е за смяна .
 3. Светлини Номер

  Оказа се от маншоните единия се е скъсал точно където капака се вдига но ръба проблема е когато ги мръдна и номера светне за момент но само единия плафон ,друго всичко си работи по петата врата въпроса ми е как да ги сваля и оправя кабелите вътре .
 4. грешка 0703

  Дано някой колега който знае нещо влезне по скоро и даде съвет за тази грешка P0703
 5. грешка 0703

  Никой ли колега не знае за тази грешка .
 6. грешка 0703

  Здравейте колеги имах проблем със стоп машинката стоповете си светеха когато си поискат и чека ми светна когато натисна педала на спирачката чека изгасва когато не го пипам педала чека светка ,закачих я на оп-ком и грешката която даде е тази . P0703 - Brake-Light Switch Circuit Incorrect Signal (0B) - Not present Смених стоп машинката с чисто нова същия модел и изчистих грешката но когато тръгнах да карам чека отново светна при натискане на педала за спирачка гасне това е с новата стоп машинка и пак излиза тази грешка колата е Зафира 2000 г , 2000 куб. ,82 коня. P0703 - Brake-Light Switch Circuit Incorrect Signal (0B) - Not present дайте съвет от какво може да излиза тази грешка и защо с нова стоп машинка отново се появява грешката преди е нямах тази грешка появи се от както стоповете започнаха да се губят. намерих на БГ тази грешка Р0703 Неизправност във веригата на датчик В за намаляване на въртящия момент при спиране какво означава това .
 7. Свирене - моля помогнете

  Здравей днес в един сервиз свалих и двата апарата накладките излезнаха малко със зор от апарата момчето почисти каналите където влизат накладтите смаза и водачите и сега е тествах на 30 км не свирна нито веднъж колелата са топли но не чак толкова между другото установех ,че задна дясна пружина ми е счупена разхода не ми се е увеличил при пълен резервоар и изминати 107 км ми събра 5.4 л нафта извънградско .Но на задните дискове имам ръб като се прибера ще ги сменям .
 8. Свирене - моля помогнете

  Здравейте от доста време се получи свирене когато завия пълен десен само и когато натисна педала на спирачката спира когато го пусна отново започва да свири само на десен ,казаха ми че е от накладките задните ми са нови TRV смених и предните с нови но свиренето си остана но сега е само когато карам направо и понякога на десен завой и пак когато натисна педала на спирачката спира да свири пусна ли го започва отново .Днес ми се наложи да измина повече км. 400 и забелязах че дясно задно колело е доста загряло а не съм използвал спирачки карах по магистрала и малко съм ги използвал казаха ми да не би да ми задържа ръчната да възможно е за това откачих въжетата на ръчната от задните колела но свиренето и загряването на колелото остана когато е оставя колата на лек наклон тръгва значи не задържа много но от къде ли идва това свирене ,че вече се побърках нико не може да го открие колата е Зафира А 2000 г.Ако някой има идей моля да сподели в момента съм в Поморие и дано намеря някой да е погледне .Благодаря ви предварително колеги.
 9. Проблем със контактен ключ

  Здравейте колеги когато стана по топло и започна контактния ключ трудно да се завърта във пътронника това го имах и миналото лято един ключар ми го почисти и ефекта беше минимален и отново започна трудно да се завърта при топло време , имало клеморед със времето правил проблем възможно ли от него да е , ако някой знае решение на проблема ще се радвам да го сподели ,колата е Зафира 2000 DTL 2000 г.
 10. Смяна на подгряваща свещ проблем

  Днес след обилно слагане на газ за горене няколко пъти на при студен мотор свещта не помръдва утре продължавам с опитите .
 11. Смяна на подгряваща свещ проблем

  Добре ще пробвам колега благодаря ти .
 12. Смяна на подгряваща свещ проблем

  Ще е мъча да видим какво ще стане .
 13. Здравейте колеги имах 2 изгорели свещи едната е свалих много лесно но другата не помръдва ,забелязах че играе в основата където влиза лулата пробвах я на студен мотор дайте съвет какво да направя за да не е скъсам и отвия и сменя . Колата е Зафира А
 14. Скърцане предница на Зафира

  Наскоро са сменени тампони на стабилизираща щанга и тампони и лагери на предните амортисьори но ще го видим по обстойно при майстора когато е вдигне .
×