Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kcvetkov

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kcvetkov

 • Рожден ден 18.07.1957

Previous Fields

 • Автомобил
  Vectra 1.8 , 16v
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Стара Загора
 1. Здравейте колеги! Българина по принцип акъл не ще, а все пари чака някой да му подари. Аз пък търся акъл!! Колата ми е с монтиран ГИ Фобос 1. В последно време започна да прекъсва понякога при работа на газ. Въпроса ми е: Може ли някой да ми препоръча добър майстор на тези ГИ в Пловдив??
 2. Здравейте. По време на дълго каране по магистрала на дисплея светва check-а и ми изписва "Ölstand prüfen" -Проверете нивото на маслото. Спирам веднага и след половин час проверявам - нивото е в горната граница. Маслото го сменям редовно и не доливам. След смяна и 10 хил. км. нивото е около 3/4 от това което съм налял при смяната. Ползвам 10W-40. Същото се случва и при дълго каране по нагорнище. Тръгвам през Шипка и като доближа върха - Температурата доближава 95 градуса и надписа светва. Продължавам без да спирам и по време на спускането check-а и надписа изчезват и всичко си е нормално. Някой да има някаква идея каква би могла да бъде причината за това и какво трябва да се направи??
 3. Лампата в багажника

  Вече свети :icon_smile:
 4. Монтаж на парктроник

  Така и така съм тръгнал да питам..... да питам и за това :dontknow: Купих парктроник с осем сензора и в събота се каня да го монтирам. Предполагам че това устройство ще спести малко пари на мен и доста лобут на жената - така че и двамата ще сме на файда. Не съм сигурен, но има вероятност да ми се наложи да сваля двете брони, за да прекарам кабелите. И за да не се озова в небрано лозе в последния момент реших предварително да попитам......ако наистина се наложи да демонтирам предна и задна броня, КАК АДЖЕБА СТАВА ТОВА?? Предполагам, че не е голяма философия, но ако има някаква тънкост в демонтажа на двете брони, моля за разяснения.
 5. Впечатлен съм от светкавичния отговор!!! Тенкс :th_up:
 6. Колеги, трябва да подменя ангренажните ролки и ремък на Вектрата. Двигателя е: X18XE20K.... Препоръчайте ме от коя марка да купя. Търся някакъв баланс между цена и качество. Не искам да бъде най-скъпото на пазара, но да не е и някакъв от най-евтините боклуци. Съветвах се с няколко майстори, но препоръките им са много различни - явно си гледат своя си интерес, а не моя. Затова реших да попитам не "старило" а " "патило"
 7. Тенкс за инфото!! Ще запрятам ръкави..
 8. Колеги, помагайте ако можете! Всичко си работи нормално, но не светят цифрите за зададената температура на климатроника и цифрите за степента на вентилатора. Иначе при увеличаване и намаляне на температурата климатроника и оборотите на вентилатора стойностите на дисплеите им се променят (виждат се, но трябва да се вгледаш отблизо), но не светят. Вероятно за да се отстрани проблема ще се наложи да се сваля таблото на климатроника, та и това трябва да ми обясните как става - колата ми е с махагоновото табло на климатроника ... това го пояснявам в случай че има разлика в начина на демонтаж при различните табла.
×