Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

donal

Потребители
 • Мнения

  29
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно donal

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 1.05.1971

Previous Fields

 • Автомобил
  Mitsubishi Galant 2.0 16V
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 • Интереси
  Недвижими имоти<br />Фантастика
 1. Ако знаеш какъв купон е свалянето на този стартер. Когато моят спря, си казах - е няма проблем за 3 часа е готов. Да, ама не - отне ми 3 дни. Проблема е с единия болт, който го държи - мястото е много малко и трудно влиза гедоре, а за да се бръкне отгоре трябва да разглобиш половината двитател. Търси майстор който е правил такива опели или бмв-та с точно този мотор.
 2. Ниво на маслото на автоматика

  Моята е с 4 скорости, а е странна защото няма щека за проверка на маслото.
 3. sc 303 grundig

  Въпроса ми е дали този касетофон поддържа мултиволан. И кои от оригиналните го поддържат.
 4. Въпроса ми е някой знае ли как се сваля средната конзола на Омега Б. Става въпрос за тази с подлакътника на която са скоростния лост и копчетата за стъклата. Никъде не се виждат болтчета, предполагам е на щипки и ме е страх да напъна. Искам да си сменя копчетата на стъклата, но нямам достъп до буксата.
 5. От известно време имам много странен проблем. Понякога като пусна музиката липсва звук. Единственият начин да дойде е да отворя и затворя лява задна врата и то само нея. Проверих всички кабели и букси от плеара да колоните. Проблем, поне видим няма. Най-интересното е че липсва звука и на 4 колони, а се оправя само като отворя и затворя лявата задна врата. Дайте идеи.
 6. Вече честито и от мен и нека тази да бъде по-добра от предната :th_up:
 7. Въпроси за опел омега

  Така е, всички Омеги са със сериозен разход. Дали ще е бензин или дизел, ръчка или автомат градският разход е голям. При мен е автомат и градския е 11,5-12, извън града е 7-8, при спортен режим стига и 10. Все пак колата си е 2,5 тона.
 8. Въпроси за опел омега

  Много зависи за какво ще е ползваш тази кола, а също така и дали ще можеш да си я позволиш. Средният градски разход е 12/100.
 9. Въпроси за опел омега

  Абе, че не е БМВ, не е. Те баварците са се постарали да не си съдават конкуренция. Но като за Опел е класи над всички останали.
 10. Весела Коледа на всички, пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и успехи и всяко едно желание да ви се сбъдва през новата 2013 година
 11. Въпроси за опел омега

  Много добра кола, но лукса си има цена - висок разход - характерен за всички омеги. Ако я сравняваш с Вектра, приликата е само в емблемата.
 12. Въпрос за гуми

  Ползвай калкулатора
 13. Спря да ми работи километража

  Ами можеш да се чудиш, но досегашният ми кратък опит с тази кола ме научи първо да питам, а след това да пипам. Просто повечето аварии явно са конструктивно заложени и са доста често явление и са известни на хората. А да откриваш наново топлата вода смятам че е напълно ненужно.
 14. Спря да ми работи километража

  Свети ли ти лампата на ABS? А самият ABS работи ли? Предполагам не си с жило... Нищо не свети, скоростомера си работи нормално. Няма жило - с датчик е.
 15. Спря да ми работи брояча на километража. И може би нямаше да го забележа, но спря на 199999. Интересно че не работи и моментния и може би е нещо механично. Някой ако има идея, че нещо в последно време нямам никакво свободно време
×