Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Топ Потребители


Популярно съдържание

Showing most liked content since 26.12.2019 in Мнения

 1. 1 point
  Причините може да са много - липса на фреон, компресор, изобщо всякакви механични повреди. От там нататък може и да са някакви електронни чудеса. За първи път чувам да изчезнат иконките. Може би тук някаква диагностика би свършила работа. Успех!
 2. 1 point
  Колега не знам дали си решил проблема, но на този модел няма фабрично изкарани кабели за аукс!!! Можеш да го активираш с опком, но само ще ти изписва на дисплея аукс и нищо повече!!! На моделите преди 03.2007г няма фабрично изкарани кабели до буксата! Така, пе и да сложиш кабел няма нищо да стане! Миже единствено чрез презапояване!!!
 3. 1 point
  Виж горивния филтър aко не е cменян cкоро
 4. 1 point
  Здравейт, съфорумци! Бих искала някой да изкаже мнение по моя проблем, защото за момента тигрицата ще стои като паметник на един паркинг. И така.. до днес всички беше ок, но в един момент като погледнах градусите ми стана лошо... 105 (това е доста близо до критичните). Паркирах на паркинга пред работата и може би 30 минути по-късно ми се наложи пак да я запаля, градусите си бяха горе-долу същите - около 100. Аз решх, че ще паднат и тръгнах .. и може би след 100-тина метра започнаха да се чуват някакви много странни звуци, бих ги оприличила на свирене.. След кратка консултация по телефона с баща ми той ми каза, че може би е заминала водната помпа, но мен тези звуци много ме притесняват и не знам дали да рискувам да я паля и да се прибирам с нея или да я оставя докато някой не я види на място.. да не стане по-голяма беля.... Много ще съм благодарна, ако някой сподели мнение какъв може да е проблема и дали да рискувам да я карам ....
×