Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Топ Потребители


Популярно съдържание

Showing most liked content since 24.08.2021 от всички места

 1. 1 point
  Хвърли едно око на спирачната течност.
 2. 1 point
  Странна "джаджа" си имате .. Ако не се лъжа от там май вървеше тръбата която от ЕГР-а отива към дросела/всмукателя .. Втори път гледам видеото и ми прилича на остатъци от някакъв датчик.
 3. 1 point
  Моята Мерива (1.4) при гледане на живи данни стига до 105-108 градуса лятото, а на таблото показва малко над 90 градуса. Така е конструирана системата, че уреда показва с около 6-7 градуса по-ниска температура за да не шашка водача. През OP COM-а се вижда. По-високата работна температура е заради екологията и е част от екотек-системата.
 4. 1 point
  Това е ясно, но по-важно е, каква е горната граница. Мисля, че е 107 гр., но нямам точни данни. Ако е така, не би трябвало да се безпокоиш. По-новите Опели работят при високи температури - над 100 градуса. Моята Астра Ф работи от 92 - 95 или 98 гр., но това е стар мотор. Така че търси информация за горните градуси...
 5. 1 point
  NAV_SW Имам .bin .cue под ръка. Запиши с ImgBurn.
 6. 1 point
  Йотов, съпротивлението се мени според температурата. Това, че ти се менят показанията ще да е от недобър контакт на някоя букса, или полупрекъснат кабел. огледай добре.
×