Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Днес
 2. Последната седмица
 3. Разпитайте Ваши познати които са доволни от сервизите в Бургас. Няма значение марката на автомобила.
 4. А дали някой знае добър газаджия в бургас благодаря и благодаря много на колегата за информация
 5. Принципно за този мотор трябва четвърто поколение газов инжекцион. Важното е да са спазени основни неща като евросонда и свежа бутилка (защото всяка има годност 10 години). Всичко останало е добре да се ориентирате в това кой ще Ви я постави системата и дали има добро реноме в това дали може да настрой системата както трябва. Дали има необходимото оборудване и дали извършва монтажа както трябва. Не се подвеждайте по именити марки - основните производители са Италия, Полша, Турция и Китай. 90% от Италианските се правят в един завод. Така, че избирайте кой ще Ви я постави и дали ще може да я настрой системата както трябва. Съвет от мен, който карам вече 3-та година на газ - Не гледайте да икономисвате от монтаж и избор на качествени компоненти свързани с безопасността и по следващо обслужване на системата. Самата система с работата си ще избие парите които сте вложили в системата по-бързо, ако тя е безпроблемна! Моята система е газов компютър ABЕ с OBD II диагностика, с изпарител Zavoli Zeta S, както и другите компоненти са италиански. Близо 50 000км вече съм изминал разход 10литра газ на 100км в режим полуградско каране всеки ден по 50км. На дълъг път стигам и на 8литра с мотор Z22SE - 2.2 16V в Астра Г купе.
 6. Моля за информация и мнени какво ще е най доброто газово за тази двигател?
 7. Купувам капак на клапаните, за Вектра С, 2003г., 2,2 бензин, 147к.с Георги Янев 089 304 33 81
 8. Earlier
 9. ПОМОЩ ! АНТИФРИЗ! Opel Astra H 1.7 CDTI

  Някакви странни неща се случват. Предисторията е следната: преди 2-3 месеца доливах течност, че от 8-9 години не съм доливал и я напълних до максимума. Преди това първо доливане нивото беше на минимум. Миналата седмица реших да проверя какво се случва под капака и отново заварих казанчето на минимум. Долях до средата между минимум и максимум. Сега през ден през два проверявам какво се случва и нивото на антифриза варира от средно положение до над максимума.
 10. Какво точно му беше на релето? Залепнало или окъсява някак си?
 11. Би трябвало да Ви покаже кой блок не работи на диагностика. Не бързайте да се хвърляте в ремонти, преди да знаете кой блок не работи.
 12. ПОМОЩ ! АНТИФРИЗ! Opel Astra H 1.7 CDTI

  Дано не са уплътненията около дюзите
 13. ПОМОЩ ! АНТИФРИЗ! Opel Astra H 1.7 CDTI

  Здравейте, колеги. При мен също започна загуба на антифриз. Губи го много бавно, от max до min за около 2-3 месеца. Ще ходи на доктор, то е ясно, но до като се наканя искам да разбера дали колегите HappyMD и Mimi_tg си решиха проблемите и на какво са се дължали?
 14. Здравейте колеги! Преди няколко месеца се сдобих със Зафира Б, 1.9 150 к.с. и вече ядовете започнаха. Колата беше с навигация, която направи проблем, свалих я и пратих за ремонт. През това време реших да си сложа оригиналното радио и всичко беше нормално. След като върнаха навигацията от ремонт явно обърках нещо при връзването тъй като трябваше да се преработи буксата (моя вина) и сега нито оригиналното, нито навигацията тръгват. Не идва изобщо ток до радиото и най-вероятно е заминал някой предпазител..., но въпроса е къде се намира въпросния предпазител за СД-то, тъй като има предпазители отпред до двигателя, отзад в багажника, а в книжката няма нищо като кой предпазител за какво е...или поне нямам тази книжка. Второто странно нещо е, че ми отказаха само "предните" мигачи. Всичко друго си е наред като светлини, но предни няма. Сменях крушки, какво ли не правих, просто няма никой... На последно място машинката, която пръска течност на предното стъкло също отказа, да не би и за нея да има предпазител някъде там...
 15. Това реле се оказа проблема
 16. Колата ми е Vectra C 2004г. Като отворя да избера какво да ми излиза на борт компютъра на "средният разход на гориво и колко километра мога да мина с останалото гориво" пред тях ми излиза F всичко друго работи от какво може да е. Благодаря предварително.
 17. Grundig Sc303

  Здравейте, колеги, 10 години по-късно, но имам същия въпрос като колегата, ако някой е запознат Благодаря предварително
 18. MID дисплей Астра г

  Здравейте,половината ми пиксели на дисплея вече не светят,колата е Опел Астра Г, та въпроса ми е - във Варна има ли някой който ги ремонтира.Дисплея е MID.
 19. Insignia Grand Sport клаксон

  Пробвай като натиснеш копчето за заключване два последователни пъти, ако не стане така когато заключваш просто го задръж за около 5 секунди.
 20. Insignia Grand Sport клаксон

  Здравейте, имам Insignia Grandsport 2018, бензин, турбо, 165 коня, автоматик. Сега съм на 45000 км и до тук съм много доволен. Предишната ми кола беше Lexus 220d, купена от магазина, но като цяло (10 години по-късно) не мога да кажа, че Опелът му отстъпва. Избрах колата заради дизайна вън и вътре, изключително просторно, удобно и тихо купе и цената на фона на купища съвременни екстри. Чукам на дърво ! Много се кефя като карам (станах на 65, кога? ), че не правя нищо - не сменям скорости, не пускам чистачки, не се занимавам със светлини (страхотни са), и волана мога да пусна, защото сама си върви в лентата, свирка ако наближа нещо, камери отпред, камери отзад, с навигацията тук на ляво, тук на дясно, много добре като се юркаш по завоите, отличен волан и разни още! Това до тук беше просто за да ви споделя мнението си. Причината за да пиша тук е защото имам проблем с клаксона и търся помощ. Когато след като съм карал изгася двигателя, изляза от колата и затворя вратата клаксона прави три бързи гръмогласни изсвирвания. Това ужасно ме дразни, като някакъв келеш ! Проверих във всички менюта и не намерих възможност да изключа тези свирки. Помолих в Опел сервиза, но и те не знаели как да го махнат, било фабрично и толкова. Но не е така, защото се появи преди година. Помолих ги да ми кажат как да се свържа с Опел Билгария, за да ги питам, но и това не можело! Моля, ако някой от вас знае какво трябва да направя, за да се отърва от тази досада ?
 21. Вчера перката се включва и колата не изгасва. Не показва и никаква грешка. Продължаваме да търсим причината
 22. Възможно е мотора на вентилатора с времето да се е окислил или замърсил и да е окъсил и да прави така, че да е залепнало предишното реле заради големият ток който е преминал през него, а от там и проблемите които имате в момента.
 23. Генератора е правен преди 8 месеца, клемите са затегнати, акумулатора не е първа младост но дори и в голям студ пали лесно
 24. Днеска ще търсим проблема
 25. Проверете клемите на акумулатора дали са добре затегнати. Също възможен проблем е самите кабели да са охлабени от "масата" и генератора. Друг възможен проблем е отиващ си акумулатор и генератор които при по-голяма консумация да правят пад на напрежението и компютъра на колата да не може да отработи този пад и двигателя гасне.
 26. Колата е вектра Б наскоро смених релето на 1 та степен на вентилатора , и след няколко дена започна да гасне колата когато се включи перката на радиатора. Каква може да е причината?
 1. Зареди още активност
×